10.02.2010 г., 12:35 ч.

Падаща звезда 

  Поезия » Друга
516 0 0

Падаща Звезда

 

Стоя на кръстопът сега

Пак сама пак сама

Като падаща звезда

Оставям знак преди смъртта

 

И  залеза аз търпеливо чакам

Тихо чакам си края

Дали ще ида в Ада или в Рая

Аз вече нехая

Не ме интересува нищо вече

Искам от тук да съм далече

 

В  този свят вече не искам да живея

Предпочитам вече да умра

Пред живота предпочитам смъртта

Пред това неразбрана да остана

За мен тоз живот е само забрана

За духа свободно да се рее

 

Не искам вече да слушам критиките злобни

Искам просто да съм свободна

Не мога вече да понасям хорската злоба

 Не искам да пия тази отрова

 Не искам да попивам от тяхната омраза

Не аз не искам никого да мразя

 

Не търся разбиране или съжаление жалко

Просто не искам вече да се разпадам малко по малко

Не ме гледай със жални очи

Веднъж поне ме разбери

Аз търся смъртта не умирам насила

Не плачи за мен ако съм ти мила

Аз не ще страдам вече радвай се за мен

Ако ме обичаш бъди щастлив този ден

 

И  ето оставам аз последна следа

Огнен знак през нощта

 

 

© Увяхнало цвете Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??