5.03.2019 г., 17:10 ч.

Падаща звезда 

  Поезия » Любовна, Друга
600 1 2

Пожелай си нещо,

каза тихо.

И за миг затвори

тя очи.

 

Пожелах си

да се сбъдне,

но през сълзи;

други бяха

нейните

мечти.

 

И тогава

ме попита

за причината,

скрих се в

онова

"Добре съм".

 

Откакто тя

не ми се сбъдна,

в падащи звезди

не вярвам!

 

 

Стихосбирка 2019

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз имам Падаща звезда. Но няма да си ги мерим
  • Недей така, Калоян! Трябва да си мечтаем! Пожелавам ти сбъднати мечти бе падащи звезди. Мъчно ми е за тях!
Предложения
: ??:??