26.01.2023 г., 7:15 ч.

Падащи звезди 

  Поезия » Любовна
591 1 2

     

        Падащи звезди

 

И тази нощ за тебе ще си мисля,

ще те сънувам дълго, може би…

Ще те обичам много, вече зная

Вселената със обич ме дари.

 

Ще бъде пролет чудна във душата

и слънце златно ще ми донесе.

Пробудя ли се бързо, то луната

ще завладее моето сърце.

 

Очите ми ще са така щастливи,

ще се оглеждаш с обич в тях и ти

и всички светли мигове красиви

ще се превърнат в падащи звезди.

 

Обичам ли, обичам със душата,

тя в пламъците огнени гори,

с усмивката ти нежна красотата

във плен безкраен, вечен ме държи.

 

                 Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??