15.11.2019 г., 23:38 ч.

Пагубна мечта 

  Поезия
666 1 1

Видя жабата, че на вола

му слагат на крака подкова.

Избяга с крякане от гьола,

за подвиг винаги готова!

 

По асфалта преди здрач

задрапа с краката боси

и вместо приказен ковач

смъртта сама изпроси!

 

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??