Nov 15, 2019, 11:38 PM

Пагубна мечта 

  Poetry
678 1 1

Видя жабата, че на вола

му слагат на крака подкова.

Избяга с крякане от гьола,

за подвиг винаги готова!

 

По асфалта преди здрач

задрапа с краката боси

и вместо приказен ковач

смъртта сама изпроси!

 

© Исмаил Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??