27.05.2009 г., 6:46 ч.

Пак наново... 

  Поезия » Друга
855 0 8

Намирам те и те губя,

после пак наново те търся...

 

Раждам се и умирам,

после пак наново възкръсвам...

 

Летя високо, падам ниско,

после пак наново се уча да ходя...

 

Усмихвам се безгрижно, плача безутешно,

после пак наново вярвам безнадеждно...

 

Отварям се широко, затварям се дълбоко,

после пак наново ключа търся...

 

Напред вървя, назад се връщам,

после пак наново за път се оглеждам...

 

Намирам се и се губя,

после пак наново се търся...

 

3 май 09 г

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??