22.05.2010 г., 23:16 ч.

Пак ще съмне 

  Поезия » Любовна
744 0 3

Ако не си ме търсил в многостишия,

ако не си сънувал топлината ми,

ако без моето обичане

осъмвал си и не си плакал...

Ако не си проклинал утрото,

когато устните ми гаснат,

очите ми като вечерници

ако не парят вдън душата ти...

Ако кръвта не кипва в вените,

ако нощта е просто тъмното...

Иди си... Остави сърцето ми...

Дори след тебе пак ще съмне...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??