27.03.2010 г., 21:22 ч.

Пак си тук и пак ще те обичам 

  Поезия » Бели стихове
1292 0 3

Поогледах се - не те видях,

търсих те - не те намерих.

Зачудих се къде си ти – най–добрия ми приятел.

Мъничко ядосан и леко симпатичен, аз винаги те виждах.

Но днес сякаш беше нов ден за мен. Такъв, че теб те нямаше.

Виках те, търсих те - теб те нямаше.

Попитах хората къде си, но и те не знаеха.

Разхождах се, търсих, виках - нямаше те.

Застанах сама на ъгъла, без никаква надежда да те видя пак.

Обаче изведнъж ти дойде, погледна ме и каза:

Недей тъгува - тук, до теб съм и винаги ще бъда.

Погледнах те и в мен е вярата, че пак си тук и пак ще те обичам.

© Лилия Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла от мен - макар и със закъснение! Поздрав, миличка!
  • Ако човек много желае нещо, не трябва да губи надеждата и вярата в това! Поздрави за празника ти мила Лилия! Бъди здрава и нека всички твои желания и мечти, да станат реалност! 6
Предложения
: ??:??