4.12.2007 г., 14:49 ч.

Палат 

  Поезия » Любовна
629 0 9

          Палат

Живея не в апартамент,

а в палат.

С любов е всяко нещо

в него подредено.

Но вместо топлина,

отвсякъде лъха хладнина.

Защото крадла отмъкна

от палата любовта

и във всеки ъгъл

посади лъжа.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??