18.04.2021 г., 8:33 ч.

Палавник 

  Поезия » За деца
257 0 0

Мъничък мой с руси косички,

с големи кафяви очи,

направи деня ми чудесен

във палуването си унесен.

 

Жорко бърбори на своя език,

унесен в свойта игра,

а баба тича след него със вик:

Не, не, Жори, не така!

© Дафина Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??