Мъничък мой с руси косички,
с големи кафяви очи,
направи деня ми чудесен
във палуването си унесен.
Жорко бърбори на своя език,
унесен в свойта игра,
а баба тича след него със вик:
Не, не, Жори, не така!
© Дафина Николова All rights reserved.