Жълтият цвят напомня на слънцето
и неговата сила да вдъхва надежда.
Червеният на любовта,
проправяща си път през трудността.
Белият на свободата,
чистотата и невинността.
Розовият на радостта,
онази детска, чистата.
Синият на необятното небе,
което слуша за всички твои блянове.
А ти… Ти ми напомняш на всичко това.
В теб виждам палитра от цветове.
Дори черното ти стои добре!
Как е възможно това?
Ти си просто човек, а всъщност цяла дъга…