Aug 10, 2022, 8:49 AM

Палитра от цветове 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
403 1 0

Жълтият цвят напомня на слънцето

и неговата сила да вдъхва надежда.

Червеният на любовта,

проправяща си път през трудността.

Белият на свободата, 

чистотата и невинността.

Розовият на радостта, 

онази детска, чистата.

Синият на необятното небе, 

което слуша за всички твои блянове.

 

А ти… Ти ми напомняш на всичко това.

В теб виждам палитра от цветове.

Дори черното ти стои добре!

Как е възможно това?

Ти си просто човек, а всъщност цяла дъга…



 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??