11.10.2011 г., 16:06 ч.

Палитрен танц 

  Поезия » Еротична
1102 0 14

http://www.youtube.com/watch?v=I9pRmMARdMQ&feature=related 

 

Потръпване... разливане в палитра 

от длани, устни и нозе. 

Във танца на очите са огньовете, 

със тях достигаме мечтани върхове. 

В туптящото сърце е пòвикът, 

със реверанс докоснал в мен море, 

и се разливам по дъха ти бурнала, 

танцуваща по твоите брегове. 

Отнасям те със себе си навътре. 

Издигаш ме с зова си нависоко. 

Прелюдие към миг без днес и утре - 

безпаметно обичане вселенско. 

Пулсиращи разплискваме акорди 

на любовта по буйния манеж. 

Със стонове изгаряме прегради 

в очите  ни със дивия палеж.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??