17.03.2021 г., 15:40 ч.

Пандемия от Небето 

  Поезия » Хумористична, Философска, Гражданска, Епиграми, Друга
643 0 0

Все нови и нови Вирус - пандемии

из Планетата шетат.

И от тях вече писна ни кански.

То Британска ли не бе, Бразилска ли,

Южно-Африканска?

В очакване сме на Първата от Небето -

                                             Марсианска.

И в тази критическа фаза - всяваща

ужас космически, - ще може, може би,

да ни спасяват от извънземни Вирус - зарази

само Ваксини ... Галактически.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??