9.05.2016 г., 20:35 ч.

Панихида за Наивницата 

  Поезия
970 1 6

 

Пръст при пръстта.

Прах при праха.

Спомина се.

Няма я.

Беше!

Затворен ковчег.

Бледа ръка.

Вярата?

През пръсти изтече.

Догаряща свещ.

Слънчев портрет.

Сълзите?

Изсъхнаха вече!

Спомени куп -

ненужен боклук.

Наивната?

Тя е далече!

Страст при страстта.

Грях при греха.

Обич?

Едва ли, Човече!

Чаша коняк?

Свеж  аромат!

Вкусът ли?

Нагарча.

Обаче...

© Светла Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??