Пръст при пръстта.
Прах при праха.
Спомина се.
Няма я.
Беше!
Затворен ковчег.
Бледа ръка.
Вярата?
През пръсти изтече.
Догаряща свещ.
Слънчев портрет.
Сълзите?
Изсъхнаха вече!
Спомени куп -
ненужен боклук.
Наивната?
Тя е далече!
Страст при страстта.
Грях при греха.
Обич?
Едва ли, Човече!
Чаша коняк?
Свеж аромат!
Вкусът ли?
Нагарча.
Обаче...
© Светла Стоименова All rights reserved.
"Вкусът ли?
Нагарча.
Обаче..."