15.09.2016 г., 18:12 ч.

Папагал 

  Поезия » Хумористична
299 1 2

Всеки ден се повтаря

един и същи сериал, 

вече станах папагал. 

 

Враг съм на пиенето. 

Ето,  признах! 

Моят на ракията е баджанак. 

Как да го откажа от тоз мерак? 

 

Не знам, дали може без една. 

Знам, че само с една не става. 

Ох, боли ме глава! 

Папагалът продължава.... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??