Sep 15, 2016, 6:12 PM

Папагал 

  Poetry » Humour
343 1 1

Всеки ден се повтаря

един и същи сериал, 

вече станах папагал. 

 

Враг съм на пиенето. 

Ето,  признах! 

Моят на ракията е баджанак. 

Как да го откажа от тоз мерак? 

 

Не знам, дали може без една. 

Знам, че само с една не става. 

Ох, боли ме глава! 

Папагалът продължава.... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??