19.02.2014 г., 21:08 ч.

Парадоксът на нашето време... 

  Поезия » Философска
495 0 0

Парадоксът на нашето време е обсебващ, властващ и циничен!

Да се учиш  на добро в Това време е трудно... злобата е завладяла всеки от нас.

Да направиш добро, насреща добрина не ще да получиш.

Да обичаш  в Това време е като на глухия песен да пееш.

Да се довериш е като да дадеш ножа да те наранят.

Да се стремиш към мечтите, си камъни по теб ще хвърлят.

Какво ни остава в едничкия живот?...

Да обичаме безмълвно, да правим добро, да се стремим към върха и като се изкачим, да изкрещим "Аз живях така и постигнах своята мечта"!!!

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??