Парадоксът на нашето време е обсебващ, властващ и циничен!
Да се учиш на добро в Това време е трудно... злобата е завладяла всеки от нас.
Да направиш добро, насреща добрина не ще да получиш.
Да обичаш в Това време е като на глухия песен да пееш.
Да се довериш е като да дадеш ножа да те наранят.
Да се стремиш към мечтите, си камъни по теб ще хвърлят.
Какво ни остава в едничкия живот?...
Да обичаме безмълвно, да правим добро, да се стремим към върха и като се изкачим, да изкрещим "Аз живях така и постигнах своята мечта"!!!
© Тони All rights reserved.