1.11.2011 г., 18:31 ч.

Парченце нощ 

  Поезия » Пейзажна
359 0 0
ПАРЧЕНЦЕ НОЩ

Парченце нощ, изплувало в очите ти,
докосва с блясък пулса на зениците.
Звездите трепкат в края на мечтите ти
... и разпалват с плам сърцето на искриците.

И всичко тлее в мрак и полусъница,
потънало в безкрайност кадифена.
Танцуват лудо, шеметно без граница
в очите ти звездите отразени.

Днес споменът за това парченце нощ
се разтапя във съня ми притаено.
Облечена с небесния разкош,
сияе в погледа ти цялата вселена.

© Галена Върбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??