3.02.2017 г., 22:46 ч.

Парченце слънце 

  Поезия » Любовна
356 0 2

Отдавна стихнаха онези думи,
които сплитаха кураж със смях,
прелитаха от брегове през стръмни друми
и сигурна съм - най-високо на небето ги видях.

 

Къде осъмнахa чаровни нощи,
с копнежен млечен път от светлина,
защо ли ги очаквам още...,
нелепо е, в замръзнало море да дириш топлина.

 

И нищо не е същото, за Бога -
виновни няма, 
просто времето на айсберг е запряло.
Дали със любовта си само мога
в студа парченце слънце
от сърцето да запазя цяло.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??