21.01.2020 г., 15:02 ч.

Парчета 

  Поезия » Свободен стих, Друга
705 1 0

Всеки ден
Умираше нещо в мен.

 

Всяка минута
Правеше все по-голяма пролука.
Там където мозъкът лепеше,
Тялото кървеше,
А сърцето само туптеше.

 

Възглавницата вечер беше мокра
И ми нашепваше тиха песен.

 

Лъчите лунни
Не позволяваха на очите ми тъмни,
Да се затворят
И ангелите всички демони да преборят.

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??