8.12.2003 г., 12:55 ч.  

Пари на нежност 

  Поезия
2199 1 2

Пари на нежност

Толкова е тихо, толкова спокойно
И главите клюмат в унес на блаженство.
Мъглява нежност лъхва те незнайно
И ти се стапяш в този свят на съвършенство.

Бледи сенки крехко се повяват
И те топлят с мекия оттенък.
Спомени за чувства те навяват,
За чувства с цвят на кремък.

Пируетът на тъй лекия листец
До тебе по реката се завъртва.
Пепеляворусите коси с венец
С финни кюлчета вода опръсква.

Толкова е тихо, толкова спокойно,
И главите клюмат в унес на блаженство.
Мъглява нежност лъхва те незнайно
И ти се стапяш в този свят на съвършенство.
 

 

P.S 1: Стихотворението е написано от неповторимата Василия от Калейдо® © 01.2002 г.

© Василия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??