7.11.2008 г., 23:37 ч.

Парламент 

  Поезия » Гражданска
578 0 4
 

ПАРЛАМЕНТ

 

Всички социалисти стари

отколешни са те другари,

недоволните пък комунистчета

са станали атакистчета.

Не успели седесари

и те викат си другари.

Земеделци и гергьовци

пред НДК докарват овци,

а воеводите от ВМРО

около парламента вият пък хоро.

Милите ми костовисти

пак ще правят нови листи,

търсят чисти кандидати,

за да стават депутати.

Царедворците на Симеон

пак надуват нов балон,

чакат от Ахмед Доган

да им прати армаган.

Разни мутри и педофили

в ъгъла на залата се скрили,

а пък Петър Бръмбърон

не изключва своя мобифон.

Давам им един съвет:

да започват да работят,

че за депутатските заплати

има много кандидати.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не разбирам много от политика,но написано от теб звучи много забавно ,много поздрави от мен и чакам вече следващото излияние хиляди усмивки
  • Вальо, дано те чуят тези обесници!
    Поздрав и прегръдка!
  • Хи, хи, хи - хем весело, хем дано да му се види краят!!!
    Хубав изказ имаш, Вальо, приятелю!!!
  • много е интересно Браво !
Предложения
: ??:??