2.02.2021 г., 13:05 ч.  

Пародийно по Ал. Блок 

  Поезия » Хумористична, Гражданска, Пародии, Епиграми
671 0 0

("Ноч, улица, фонарь, аптека...")

 

Престъпност, кризи, вот просрочен –

все тоз убийствен маскарад,

с въртеж безсмислен в кръг порочен

и без надежда за обрат.

 

И се повтаря като в матрица

пак същият сценарий стар:

висящ мандат, ялови коалиции

и мъченичеството на България.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??