След вас пепелище. След вас унищожение.
Откривате смисъла в нечие поражение.
Мисъл напреднала, но не в съзидание.
Децата на Дявола в човешки създания.
Но как ще нахълтате на някой в главата?!
Как ще намерите ключа към душата?!
Парола е нужна - толкова простичко!
Никой не иска неканени гости...
Паролата кратка вий сте забравили,
що мозъка стига, отключва и брави.
Тя - ваше проклятие. Тя - вашият бич.
От сърцето излязлата думичка - ОБИЧ!
© Красимир Дяков Всички права запазени