Oct 4, 2009, 10:35 AM

Паролата 

  Poetry » Civilian
530 1 13

След вас пепелище. След вас унищожение.

Откривате смисъла в нечие поражение.

Мисъл напреднала, но не в съзидание.

Децата на Дявола в човешки създания.

 

Но как ще нахълтате на някой в главата?!

Как ще намерите ключа към душата?!

Парола е нужна - толкова простичко!

Никой не иска неканени гости...

 

Паролата кратка вий сте забравили,

що мозъка стига, отключва и брави.

Тя - ваше проклятие. Тя - вашият бич.

От сърцето излязлата думичка - ОБИЧ!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??