5.11.2021 г., 6:50 ч.

Пастири 

  Поезия » Друга
290 0 1

Пастири сме. На самите себе си.

Водим се на паша

във вълчи бърлоги. 

Пасем надежди, а преживяме

разочарования.

Приласкаваме касапите,

а гоним овчарите.

Блеем срещу луната,

разлайваме съмненията си. 

Всеки ден се продаваме

на пазар за илюзии.

И чакаме...

Чакаме Истинския Пастир.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??