3.08.2023 г., 9:13 ч.

Пат 

  Поезия » Епиграми
111 0 0

Че с кривици е, Запад не скрива,

но Изток не е алтернатива.

Търтеизъм

и вождизъм -

все джунглизъм.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??