Aug 3, 2023, 9:13 AM

Пат 

  Poetry » Epigrams
110 0 0

Че с кривици е, Запад не скрива,

но Изток не е алтернатива.

Търтеизъм

и вождизъм -

все джунглизъм.

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??