20.05.2008 г., 6:27 ч.

Patchwork 

  Поезия » Любовна
630 0 14

 

В дрипите от твоето отсъствие
се свивах изпокъсана. Отдавна.
Закърпвах се с от дните късове -
да се спася и някак да съм цяла
(в бездънната безлунна нощ,
попила миризмата ти на спомен).

 

Внимателно изрязах с остър нож
целувките - останали от теб по мен...

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??