3.11.2007 г., 12:24 ч.

Pаздяла 

  Поезия » Любовна
582 0 7

Раздяла

(На М.)

 

Пътищата лесно поделихме -

аз левия избрах, ти - десния.

С излишък в думите се разделихме.

Аз хубавата бях, а ти - чудесният.

 

Раздялата ни беше като зима

след топла и приятна есен.

От мене повече любов не взимай!

Вземи яда - сега е още пресен...

 

И днес боли, но утре ще забравим,

че спор изобщо някога е имало.

Че нищо не е станало ще се направим,

а времето - то винаги е взимало...!

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??