Nov 3, 2007, 12:24 PM

Pаздяла 

  Poetry » Love
583 0 7

Раздяла

(На М.)

 

Пътищата лесно поделихме -

аз левия избрах, ти - десния.

С излишък в думите се разделихме.

Аз хубавата бях, а ти - чудесният.

 

Раздялата ни беше като зима

след топла и приятна есен.

От мене повече любов не взимай!

Вземи яда - сега е още пресен...

 

И днес боли, но утре ще забравим,

че спор изобщо някога е имало.

Че нищо не е станало ще се направим,

а времето - то винаги е взимало...!

© Единствена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??