13.04.2007 г., 9:15 ч.

Пазител 

  Поезия
461 0 3
Ангел мой, ти, краткотраен.
Постой с мене още малко.
Този миг е тъй омаен,
ще свърши, а това е жалко.

Ти си моя ангел лекокрил.
Ти ме пазиш, че без тебе няма да ме има.
За мен нов свят си ти открил.
Аз ли станах твойта Прима?

Като ангел бял над мен си ти.
Искаш много да ме шредпазиш.
Прегърни ме - така никой няма да ме нарани,
чувствата ще ми опазиш.

О, пазителю, закриляй ме от всички,
пази ме от себе си дори.
Не давай да чуя песента на чуруликащите птички,
със своите слова ме ти пои.

Пази ме тъй гневно,
сърцето нощем да не стене.
Някога това ще е потребно,
когато някоя реши от мен да те отнеме.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??