П А З И Т Е Л
_______________________________________
To The Moon Flower
Обречен на жажда -
да моля за жадните.
И недочакал дъжда,
пак път да поемам.
Потоци да диря.
Чешми да строя!
И трижди във тях
най-мило да вграждам...
Виктор БОРДЖИЕВ
1999 г.
© Виктор Борджиев Всички права запазени
Ала колкото и да съм "страхотен", теб не мога да надмина...