26.03.2009 г., 14:10 ч.

Пазителите 

  Поезия » Друга
576 0 12

 

 

Тя.
Пазителката на сини огледала
не се оглежда в тях.
Никога през деня.
Носи червен талисман на гърдите си.
От сутрин до вечер продава музика.
И подарява усмивки.

 

Той.
Пазителят на сърцето и
често наднича в него.
И го разчита.
Обича да чете заплетени истории.
Разплита и си тананика мелодия.

 

А вечер...
Вечер тя се съблича за него.
Амулетът блести кървав.
Огледалата са покрити с въздишки.
Той и разказва.
Тя се оглежда в очите му.

 

 

 

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??