17.05.2015 г., 23:59 ч.

Печалба 

  Поезия » Друга
250 0 1

Печалба

 

Искаш да помагаш,

може и да страдаш,

търсим от живота,

повече изгода...

 

Без дори да знаем,

вечно ще играем

и ще се получи,

ако ни се случи...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??