May 17, 2015, 11:59 PM

Печалба 

  Poetry » Other
281 0 1

Печалба

 

Искаш да помагаш,

може и да страдаш,

търсим от живота,

повече изгода...

 

Без дори да знаем,

вечно ще играем

и ще се получи,

ако ни се случи...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??