4.04.2008 г., 17:31 ч.

Печат от спомен ярък (Огън на страстта, лутания на душата) 

  Поезия
683 0 4

Печат от спомен ярък пазя...

Не мога, няма да те мразя!

Онази бурна нощ за коментар е сложна,

по жар и чувства днес съм по-заможна.

 

 

 

Седя вечер. Гледам звездите. Пуша цигара.

Сякаш с 10 години съм вече по-стара...

Дали и колко съм грешна?! Защо се терзая?

Кое ще е моето място - адът, или пък раят?

 

 

 

Аз и ти в прегръдка - жив и цветен спомен, понякога далечен,

но не е потънал и забравен, явно кандидат да бъде вечен?!

Мина време, не беше отдавна...

Липсваш ми... сякаш...?! Нощта е коварна...

 

© Фиона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??