10.12.2009 г., 10:55 ч.

Пее изворче 

  Поезия » Бели стихове
417 0 2

Пее изворче

във моята душа -

песен нежна,

но превръща в

сила несломима

мен и моите мечти.

Очи събужда,

устните усмихва

и криле за полет

носи

малко изворче -

Идващо от

извора на Любовта

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??