Dec 10, 2009, 10:55 AM

Пее изворче 

  Poetry » White poetry
431 0 2

Пее изворче

във моята душа -

песен нежна,

но превръща в

сила несломима

мен и моите мечти.

Очи събужда,

устните усмихва

и криле за полет

носи

малко изворче -

Идващо от

извора на Любовта

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??