29.09.2017 г., 15:16 ч.

Пеейки 

  Поезия » Друга
491 0 0

Пеейки Словотворя,

говорейки Богохуля,

живеейки Мълча.

Когато творя слова 

мисля за слова.

Когато името изричам 

съдба изричам.

Живея и Мълча!

© Асен Всички права запазени

25,05,09 г.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??