Sep 29, 2017, 3:16 PM

Пеейки 

  Poetry » Other
494 0 0

Пеейки Словотворя,

говорейки Богохуля,

живеейки Мълча.

Когато творя слова 

мисля за слова.

Когато името изричам 

съдба изричам.

Живея и Мълча!

© Асен All rights reserved.

25,05,09 г.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??