19.04.2017 г., 11:46 ч.

Пееше с длани събрани 

  Поезия » Друга
410 3 11

Пееше, с длани събрани,
спомени побеляли...
и гаснеше, звезда,
по остарелите ѝ рани...

Пееше, с вятъра,
с повея в любовта...
Там... до остарялото дърво,
капеше сълза от любовта.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??