Отново ще се срещнем след години,
в очите ни ще тлее горестта,
а запустелите души-градини
ще стържат по кората на страстта.
Отново ще допрем чела с въздишка
и ще погалим немощни ръце,
ще търсим стара излиняла нишка,
развявана от силни ветрове.
Ще пием от пелина на съдбата,
а всяка глътка сладко ще горчи,
защото е вековен аромата,
изваян от несбъднати мечти.
© Наташа Басарова Всички права запазени
а всяка глътка сладко ще горчи,
защото е вековен аромата,
изваян от несбъднати мечти.
Силен,прекрасен стих!!!Поздрави!!!