Каквото докосна - изгаря.
Каквото обикна - става на прах.
Обичам, докосвам и всичко е в пепел.
Поглеждам назад, а там има следа от сълза.
Засъхнала, черна, без капка вода;
Солена, горчива като мойта съдба:
Да съхна, да вехна и любов щом докосна
да стане на прах...