Nov 20, 2008, 8:11 PM

Пепел 

  Poetry » Other
931 1 3

Каквото докосна - изгаря.

Каквото обикна - става на прах.

Обичам, докосвам и всичко е в пепел.

Поглеждам назад, а там има следа от сълза.

Засъхнала, черна, без капка вода;

Солена, горчива като мойта съдба:

Да съхна, да вехна и любов щом докосна

да стане на прах...

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??