14.12.2007 г., 7:53 ч.

Пепел и сняг 

  Поезия » Друга
618 0 2
видях великата пустиня
и бог в самотата
беше филм
и беше истина

какво видях още
не мога да опиша
помни мечтите си
шепнеше дикторът

осъзнах много неща
осъмних се разбира се
но капки горещ живак
от мое име говореха

един филм
нали така
картина
летя

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??